Sommerleir 2019 på Oven i Østfold

Date 03.06.19

Etter mange måneder med planlegging, møter og innsamling, så er endelig dagen her. Fair Share har invitert 30 barn fra Øst-Ukraina til et opphold i Norge. Målet er å gi dem en pause fra krigen og i roligere omgivelser. Barn som opplever krig har godt av å bytte miljø for en stund. Det er viktig at de ikke mister håpet om en bedre fremtid, og at de kan ha positive følelser og opplevelser.

Ønsker du å følge med på hva som skjer på leiren, følg oss her og på sosiale medier som Facebook og Instagram. Vi ønsker flere følgere på sosiale medier. Der vil det komme mye informasjon.

Bli en Fair Share Venn.

Det er mange vi vil takke, små og store.

Støttet av Eckbos Legat

Sponsorer: Japan Photo, Skolt, Råde bakeri, Gilde, Q-meierier, Kavli, Bentzen, The Coffee Shop og mange flere


          

 


09.06 Denne dagen kom det en del frivillige hjelpere for å ordne i stand på Oven leir og konferansesenter.

10.06 I dag kom det 30 barn og 6 ledere fra Ukraina, de hadde reist i 3 dager.

11.06 Dagen var fylt med aktiviteter på Oven leir. Det var grupper som jobbet med å male t-skjorter, papir og klipp til kort, fotografi, bakegruppe og tegne/ male. Det var en felles dansegruppe trening.

12.06 Dagen var fylt med aktiviteter på Oven leir. Det var grupper som jobbet med å male t-skjorter, papir og klipp til kort, fotografi, bakegruppe og tegne/ male. Det var en felles dansegruppe som trente.

13.06 Reiste på besøk til Buen barne -og ungdomsskole. Her ble det holdt en andakt med Hanna. Lunsjen ble servert på Buen, det var grillmat. Etter maten ble barna vist rundt på Buen. Det ble landskamp i fotball, der Buen vant. Det var også andre aktiviteter som volleyball, kube spill.

14.06 Besøkte klatreparken, ute og inne aktiviteter. Sko kjøp til de ukrainske barn/ungdommer.

15.06  Dagen var fylt med aktiviteter på Oven leir. Det var grupper som jobbet med å male t-skjorter, papir og klipp til kort, fotografi, bakegruppe og tegne/ male. Det var en felles dansegruppe trening. Aktiviteter på stranden.

16.06 Besøkte Vestby Pinsemenighet, barn fra Hjertehagen og barn fra Kids camp/Ukraina deltok. Etter gudstjenesten ble det servert pølser fra grillen. Aktiviteter på Oven, Team work.

17.06 Besøker Tusenfryd.

18.06 Dagen var fylt med aktiviteter på Oven leir. Det var grupper som jobbet med å male t-skjorter, papir og klipp til kort, fotografi, bakegruppe og tegne/ male. Barna fikk sitte på og kjøre rundt i en Ford Mustang. Så fikk vi besøk av motorsykkelgjengene fra Oslo og omegn, de ukrainske barna fikk seg en tur og opplevelse. De var med på middag og på leirkveld. Leirkvelden med et program der barn og voksne deltok, sang, dans, andakt.

19.06 Dagen var fylt med aktiviteter på Oven leir. Det var grupper som jobbet med å male t-skjorter, papir og klipp til kort, fotografi, bakegruppe og tegne/ male.

20.06 Sommerleiren er slutt, takker for besøket. Vi i Fair Share Norway takker alle som deltok og alle som har støttet oss og sponset til at man kunne gjennomføre denne leiren, KidsCamp19.

Vi vil evaluere leiren etter ferien..


 

 

Ønsker du å spleise for denne sommerleiren, takker for ditt bidrag.

Back to Top