Vil gi barna en pause fra krigen

Date 10.04.18

I februar kom Iryna Babak og Alyona Diagel fra hjelpeorganisasjonen Family to Family.

Organisasjonens arbeid dreier seg om å sende barn fra Øst-Ukraina på korte opphold utenfor landet. Målet er å gi dem en pause fra krigen og roligere omgivelser. Barn som opplever krig har godt av å bytte miljø for en stund. Det er viktig at de ikke mister håpet om en bedre fremtid, og at de kan ha positive følelser og opplevelser.

Nå vil Vestby organisasjonen Fair Share, i samarbeid med Family to Family, gi de ukrainske barna et slikt pusterom i Norge. De ønsker å arrangere en sommerleir for minst 25 krigsherjede barn mellom 10 og 13 år.

For øyeblikket skal Fair Share å avholde sommerleiren ved Oven Leir og Konferansesenter i Råde. Fair Share vil trenge omkring 120 000 – 130 000 kroner for å få prosjektet i havn. Vi ønsker gaver fra privatpersoner og organisasjoner/ bedrifter.

Vi var i Vestby Avis, se trykket her. Vestby Avis. Presentasjon av FSN. Leir, Foto/tekst: Amund Lågbu, Vestby Avis

 


Det er flere måter å kunne være med på å gi inn i dette prosjektet. Dette gjennom kontonr: 3000.17.84788 eller gjennom Viips: 121 781 (merk: kids camp). Gaver fra privatpersoner kan komme med i skattefradragsordningen.

Få informasjon om dette prosjektet gjennom bidra.no, følg med på hvor mye som er blitt samlet inn. Del denne siden og bidra til at barn fra Øst-Ukraina får en sommer her. klikk på denne linken. fnd.uz/fairshare

 

Back to Top